onsdag 9 januari 2008

Boken för oss med känsliga magar

Tydligen är jag bara en av 2,4 miljoner människor i Sverige med känslig mage fick jag lära mig när jag läste DN idag. Artikeln "Skonsamt för magen" handlar om kokboken "Mat med magkänsla", skriven av kocken Fredrik Eriksson, och kompletteras dessutom med smakprov på recept ur boken. En liten intressant detalj är dessutom att en viss del av intäckterna från försäljningen går till forskning om problemet. Utan artikeln hade jag kanske inte upptäckt boken som känns som ett väldigt läsvärt och praktisk användbart hjälpmedel. Tack DN för den informationen :)

1 kommentar:

Anonym sa...

jag har ännu inte läst boken så egentligen borde jag väl vara tyst. Men, min spontana reaktion är
1. tankvärt att skriva en sådan bok
2. hur känslig är känslig, inte många magar är lika
och
4. ett bidrag även till komplementärmedicinen som de facto hjälper så många, vore önskvärt
/k